Despre puterea binelui la West Side Hallo Fest

Despre puterea binelui la West Side Hallo Fest

Exact ca în poveștile din copilărie, la West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din România, organizat de Primăria Sectorului 6, este vorba și despre puterea binelui.

Pe lângă toate tradițiile și distracția specifice acestei sărbători, am considerat că este momentul potrivit să vorbim și despre sănătatea noastră, a întregii comunități, și mai cu seamă a persoanelor care fac parte din categorii vulnerabile.

Printre costume și decoruri “spooktaculoase”, echipa noastră de voluntari a întâmpinat participanții la eveniment cu pliante informative și răspunsuri la întrebări despre proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație.

Știm că sănătatea este unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le avem, iar accesul la servicii medicale de calitate ar trebui să fie un drept fundamental pentru toată lumea.

Iar ziua de azi nu a făcut decât să ne confirme că spiritul sărbătorii de Halloween este despre a dărui și a împărți. Că dincolo de costume mai mult sau mai puțin înfricoșătoare, de fapt este vorba despre oameni, generozitate și comunitate.

 

Data publicării: 27 oct 2023