SAFE – un proiect care pune sănătatea vârstnicilor pe primul loc

SAFE – un proiect care pune sănătatea vârstnicilor pe primul loc

Dacă locuiești în București și ai atins vârsta legală de pensionare, te invităm să te alături unui program gratuit, care pune sănătatea ta pe primul loc.

Centrul de Sănătate Sfântul Nectarie și Proiectul SAFE - Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație te vor ajuta să ai o viață lungă, activă și să fii permanent în formă.

Pentru că menținerea unui organism sănătos începe cu o investigație, la noi vei găsi personalul calificat, aparatura de specialitate și atmosfera propice unui act medical de calitate.

Fără să plătești nimic, vei putea beneficia de următoarele serviciii medicale:

  • Consultație medicală acordată de medicul de specialitate:
  • Anamneză și Examinare fizică generală (inclusiv calcularea Indicelui de masă corporală);
  • Măsurarea TA (Tensiunii arteriale);
  • Măsurarea glicemiei;
  • Stabilirea conduitei terapeutice și/sau prescrierea tratamentului medical și igieno-dietetic, precum și instruirea în legătură cu măsurile terapeutice și profilactice; 
  • Recomandare pentru îngrijiri medicale la domiciliu/îngrijiri paliative la domiciliu, după caz; 
  • Recomandare pentru dispozitive medicale, după caz; 
  • Recomandare pentru investigații de specialitate;
  • Radiografie gratuită, la recomandarea medicului care a realizat consultația.

Începând cu anul 2024, prin  intermediul unei finanțări nerambursabile, a fost aprobată dotarea cabinetului de radiologie cu un aparat mamograf de ultimă generație, care va fi pus la dispoziția beneficiarilor proiectului SAFE în mod gratuit.

Fă împreună cu noi primii pași pentru o viață mai sănătoasă. Mulți pensionari asemeni ție ne-au trecut deja pragul, au fost încântați de serviciile primite și te îndeamnă să ne contactezi cu încredere.
Noi punem sănătatea ta pe primul loc. Sună la 021.9970 și te vei convinge!

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul Multifuncțional de Sănătate Sfântul Nectarie, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”

Proiectul dispune de un buget total de 1.000.000 Euro.

Pentru  mai  multe detalii  referitoare la granturile SEE şi norvegiene, vă rugăm să vizitaţi http://ro-sanatate.ms.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro sau www.norwaygrants.ro.

 

Data publicării: 18 feb 2024